Welkom

Ben je op zoek naar een gezellige invulling tijdens jouw de VrijMiBo of kwartaal-afsluiting. Of ben je op zoek naar gezellige invulling voor jouw online feestje met vrienden en familie? Onze online MuziekBingo variant is hiervoor een leuke en vernieuwende invulling.  Kom met elkaar virtueel samen in de Zoom omgeving. In plaats van een Bingokaart met getallen, ontvangt iedereen een eigen “online” Bingokaart met de titels en/of artiesten erop.

Onze QuizMaster DJRonnie draait allerlei leuke meezingers van artiesten die op de Bingokaarten staan. Hoor je een lied van een artiest die op jouw online MuziekBingo kaart staat? Streep dan de artiest af met een pen of online met één simpele klik op je digitale kaart. Wie heeft als eerste de horizontale rij compleet? Vervolgens gaan we door voor het kruis en als klap op de vuurpijl ‘de hele kaart’. En net zoals bij het ‘normale’ Bingospel: Bij een valse bingo moet je een liedje zingen of een dansje doen, deelnemers bepalen ;-).

Deze MuziekBingo online editie is ontzettend gezellig en er wordt veel gelachen en meegezongen. De online Muziek Bingo-kaarten kunnen ook op smartphones/ iPads/ Laptops worden geopend.

Wil jij deze online MuziekBingo boeken? Neem dan contact op via info@ronniesmuziekbingo.nl of bel met 06-10156939