Beste Ondernemer(s),

Gezellig een ONLINE bedrijfsuitje?

We gaan weer naar het einde van het jaar, de feestdagen staan weer voor de deur, hoe zorgt u in deze dagen, met alle verscherpte corona maatregelen, voor een positieve saamhorigheid en verbinding onder het personeel?

Met de huidige maatregelen, zou een online bedrijfsuitje de ideale oplossing zijn!

Na het overweldigende succes van het vorig jaar bieden wij u aan “RONNIE’S MUZIEK BINGO”, dit is het grootste online feestje op veilige afstand !!! Door de “Zoom” functie binnen de “muziekbingo”, betrekken we de deelnemers in de show, heb je een valse bingo moet je een liedje zingen of een dansje doen en de mooist verklede persoon krijgt een Goodiebag. Met deze interactieve show maken we van uw feestje een topfeestje!!

Voor meer informatie, vraag nu de Ronnies Muziekbingo Folder aan via info@ronniesmuziekbingo.nl of bel met 06-10156939.

Alvast een kijkje nemen kan op https://ronniesmuziekbingo.nl/bedrijfsbingo/

Voor particulieren en horeca hebben we een speciale brochure.

JA we hebben een Bingooooo!!!!!

Zoom lampjes DJRonnie
Bedrijven Muziekingo
Kerst DJRonnie
Kerst Muziekbingo