Een bewogen jaar dat begon met wintersport naar Oostenrijk draaien in de Moskitobar Westendorf, toen was dr nog niks aan de hand, alleen wat geluiden van ver, maar dat was de ver van m’n bed show. Meteen daarna was de carnaval aan de beurt, geweldige tijd gehad bij Cafe ’t Trefpunt, Sterrebosch Eten & Drinken, Feesten & Ontmoeten, ’t Stuupke, carnaval Markt Eindhoven, HMF Sound & Light
En toen begon de reuring, binnen 1 week alles dicht na de carnaval😌
Eigenlijk kwam t me best uit, was namelijk al kapot van al die feestjes, maar dat t zolang ging duren had niemand verwacht. Een paar weken bijkomen was heerlijk maar daarna begon t toch wel te kriebelen, maar we konden niks want alles zat dich nl.
Nou dan maar een beetje live gaan op FB, eerst een beetje prutserig waarna ik dacht dit ga ik iets professioneler aanpakken. www.video-events.nl kwam na een tip van Jordi Croonen om de hoek kijken, en het zag dr alweer tip top uit Dennis De Grundt.
Op een moment mocht er van de Rijksoverheid al wat meer, dacht hee ik heb nog zo’n gek wagentje (pausmobiel) in de opslag staan waar ik niks mee doe, daar kan ik misschien wel een dj mobiel van maken. Zo gezegd zo gedaan en het was een hit in deze regio, heel wat gezichten blij mogen maken met de thuisfeestjes. Op een gegeven moment werden de regels weer strenger en moet je zelf verantwoording nemen en ben ik hiermee gestopt. Zalen, terrassen en restaurants mochten weer open, meteen daar op ingehaakt en silentdisco op Sterreboschplein georganiseerd, wat een enorm succes was maar ook de Muziekbingo’s in Sterrebosch en later Café De Arend waren top. Maar toen sloeg het noodlot toe voor ons, niets mocht meer, alles dicht, complete lockdown!! Daar waren we echt even een par dagen van slag van.
Telefoon gepakt en Geert Sanders gebeld, we gaan streamen Geert, kom maar even praten Ronnie en zo geschiede. Ook hiermee hebben we onze uren goed mee kunnen vullen. Website van Sterrebosch werd helemaal aangepast naar afhaal en bestellen.
Zowel de bedrijfsbingo’s ism de borrelboxen namen gretig aftrek ook de openbare Muziekbingo’s lopen nog steeds goed.
Zo zijn we beland in het einde van het jaar en hebben we vanavond nog 1 particuliere RONNIE’S MUZIEK BINGO voordat we 2021 aantikken.

Iedereen bedankt voor t vertrouwen dit jaar, dat de deuren die dicht zijn gegaan, zich weer gaan openen dit jaar, dat we vlug naar het oude normaal gaan, want een feestje op afstand kan niet op tegen de normale hos en dansfeesten. Ik hoop jullie vlug te zien in het nieuwe normaal🎙

Een gezond 2021 gewenst

Met vriendelijke Bingo groet,

Ronnie Arts
www.ronniesmuziekbingo.nl